Objednejte si menu s sebou
ROZVOZ Po - Pá 10:00 - 19:00
- Nabídka jídel je platná Po-Pá 10:00 - 19:00
- Menu lze vyzvednou v naší restauraci u vchodu ve výdejním okénku
- Objednávky přijímáme také od pondělí do pátku 9:00 - 18:45 hodin na telefonu 734 200 111
- nebo na e-mailu: pivnice@pivnicemasnyruzek.cz
- Uvedené ceny jsou včetně polévky.
- Menu box je v ceně jídla. Cena menu boxu je 10Kč
Objednávkový systém je ve zkušebním provozu
Pokud něco nebude fungovat dejte nám určitě vědět, děkujeme!
Denní menu pondělí 19.4.2021
1. 120g Smažený kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše, rajčatový salát + menu polévka ZDARMA
135 Kč
2. 120g Hovězí konfit na červeném víně s kořenovou zeleninou, šafránové rizotto z rýže Carnarolli, císařské hráškové lusky na másle + menu polévka ZDARMA
140 Kč
Týdenní menu 19.4. - 23.4.2021
4. 120g Směs trhaných salátů s cherry rajčátky a grilovaným hermelínem s brusinkovým přelivem, opečené plátky bagetky + menu polévka ZDARMA
130 Kč
5. 120g Tortilla plněná směsí restovaných zelených fazolek s kukuřicí, vepřovým trhaným masem, šalotkou, česnekem a jalapeňos papriček, čedar, zakysaná smetana + menu polévka ZDARMA
140 Kč
6. 150g Grilovaný Rib eye steak, dyňové pyré, růžičková kapusta, bramborový fondant, bazalkový olej + menu polévka ZDARMA
169 Kč
7. 130g Hovězí guláš na černém pivě s červenou cibulkou a chilli, opečený klobás, špekový knedlík + menu polévka ZDARMA
145 Kč
11. 300g Fish & chips, smažená treska v těstíčku, citronová majonéza, pasta z cukrového hrášku, steakové hranolky (bez polévky)
229 Kč
Burgery 2 + 1 ZDARMA
150 g Trhaný vepřový burger zapečený mozzarellou, chilli, listový salát, rajče, nakládaný okurek, sweet chilli salsa, batátová bulka, smažené bramborové julliene hranolky, Coleslaw
199 Kč + 10 Kč menu box
209 Kč
150 g Hovězí burger zapečený chedarem, pečená slanina, sázené vejce, BBQ majonéza, listový salát, beef rajče, pečená cibulka, sezamová bulka, smažené bramborové hranolky, Coleslaw
219 Kč + 10 Kč menu box
229 Kč
150 g Telecí burger /Veal burger/ zapečený mozzarellou, fíkový dresing, domácí bulka s černými olivami, salát little gem, pečené vejce, ředkvičky, řapík, rukola, černé olivy, batátové hranolky, tzatzi
229 Kč
Business menu
Hlavní jídla
500 g Barbecue vepřová žebra sous vide, podávané se smaženými bramborovými hranokly, salát Coleslaw
209 Kč + 10 kč menu box
219 Kč
500 g Pomalu pečená telecí žebra ve sweet chilli marinádě, servírované s rozpečeným bylinkovým chlebem, listový salát
289 Kč + 10 Kč menu box
299 Kč
350 g Pečená kuřecí křídla s mladou mrkví, řapíkatým celerem, dip z modrého sýra, smažené bramborové hranolky
145 Kč + 10 Kč menu box
155 Kč
205 Kč
120 g Hovězí tatarák SPECIÁL, šalotka, cornichon, kapary, worchester, dijónská hořčice, tabasco, parmazán, steakové hranolky
215 Kč + 10 Kč menu box
225 Kč
K pivu
Dezerty
Omáčky
80 ml Tatarská omáčka
45 Kč
Přílohy
150 g Smažené steakové hranolky
50 Kč
150 g Salát Coleslaw
55 Kč
Nápoje
Hauskrecht 11 1l PET
„Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady odebírám z domácích sladoven. Pivo kvasí sedm dní a následně leží (dozrává) až 4 týdny při teplotě 1 – 2 °C, čímž se chuťově zakulatí, získá ten správný bu...
Více
„Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady odebírám z domácích sladoven. Pivo kvasí sedm dní a následně leží (dozrává) až 4 týdny při teplotě 1 – 2 °C, čímž se chuťově zakulatí, získá ten správný buket a postupně se nasytí přírodním kysličníkem uhličitým. Tohle pivo poznáte i poslepu: prostě jen ponořte rty do husté smetanové pěny, která spolu s dokonalým řízem jsou tou pravou tečkou za dlouhým výrobním procesem nefiltrované Brněnské 11.“ PH |
OBJ. ALK. 4,5 %, EPM 11 %, HOŘKOST 38 IBU
Méně
79 Kč
Hauskrecht Moravian IPA 1l PET
Moravian IPA, brněnská verze slavného svrchně kvašeného speciálu, zaujme především výraznou kořenitou a ovocně citrusovou vůní, získanou studeným chmelením americkou odrůdou Cascade a německou Mandarina Bavaria. Žateckým odrůdám Vital, Sládek, ŽPČ a Rubín, přidaným během chmelovaru, vděčí naše...
Více
Moravian IPA, brněnská verze slavného svrchně kvašeného speciálu, zaujme především výraznou kořenitou a ovocně citrusovou vůní, získanou studeným chmelením americkou odrůdou Cascade a německou Mandarina Bavaria. Žateckým odrůdám Vital, Sládek, ŽPČ a Rubín, přidaným během chmelovaru, vděčí naše IPA za výraznou hořkost, příjemně zaoblenou vyváženým sladovým tělem pocházejícím z plzeňského a mnichovského sladu. |
OBJ. ALK. 5,8 %, EPM 14 %, HOŘKOST N/A IBU (střední až vyšší) |
109 Kč
Kamenice 10 1l PET
Kamenická 10 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze dvou druhů sladu, chmelené odrůdami Sládek a Premiant. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní, plnou chutí a vyšší hořkostí.
OBJ. ALK. 4,2 %
EPM 10,50 %
HOŘKOST 35 IBU
...
Více
Kamenická 10 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze dvou druhů sladu, chmelené odrůdami Sládek a Premiant. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní, plnou chutí a vyšší hořkostí. |
OBJ. ALK. 4,2 % |
EPM 10,50 % |
HOŘKOST 35 IBU |
76 Kč
Kamenice 11 1l PET
Kamenická 11 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní, jemnou hořkostí a plnou chutí.
OBJ. ALK. 4,7 %
EPM 11,50 %
HOŘKOST 25 IBU
...
Více
Kamenická 11 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní, jemnou hořkostí a plnou chutí. |
OBJ. ALK. 4,7 % |
EPM 11,50 % |
HOŘKOST 25 IBU |
79 Kč
Kamenice 12 1l PET
Kamenická 12 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Premiant a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní a plnou chutí.
OBJ. ALK. 5,2 %
EPM 12,50 %
HOŘKOST 38 IBU
...
Více
Kamenická 12 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze tří druhů sladu, chmelené odrůdami Premiant a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní a plnou chutí. |
OBJ. ALK. 5,2 % |
EPM 12,50 % |
HOŘKOST 38 IBU |
86 Kč
Beskydský ležák 1l PET
Světlý ležák. Pouze čistá voda z beskydských hor, moravský slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku. Zlatavá barva, jedinečná nahořklá chuť a plnost tohoto moku uspokojí i ty nejnáročnější pivní fajnšmekry.
OBJ. ALK. 4,8 %
EPM 11 %
HOŘKOST 36 IBU
...
Více
Světlý ležák. Pouze čistá voda z beskydských hor, moravský slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku. Zlatavá barva, jedinečná nahořklá chuť a plnost tohoto moku uspokojí i ty nejnáročnější pivní fajnšmekry. |
OBJ. ALK. 4,8 % |
EPM 11 % |
HOŘKOST 36 IBU |
92 Kč
Beskydský borůvkový ležák 1l PET
Borůvkový ležák - ochucené pivo, polotmavý ležák. Modrofialová barva, vůně a chuť borůvek sbíraných v beskydských lesích k tomu správný říz a poměr ležáku, dělají z tohoto piva to pravé osvěžení pro letní dny.
OBJ. ALK. 4,8 %
EPM 11 %
HOŘKOST 27 IBU
...
Více
Borůvkový ležák - ochucené pivo, polotmavý ležák. Modrofialová barva, vůně a chuť borůvek sbíraných v beskydských lesích k tomu správný říz a poměr ležáku, dělají z tohoto piva to pravé osvěžení pro letní dny. |
OBJ. ALK. 4,8 % |
EPM 11 % |
HOŘKOST 27 IBU |
99 Kč
Beskydské hořké IPA 1l PET
Světlé svrchně kvašené silné pivo typu IPA. Nezapomenutelná lahodně hořká chuť i vůně tohoto svrchně kvašeného pivního speciálu vychází z vyššího obsahu alkoholu a vydatného několikafázového chmelení.
OBJ. ALK. 6,5 %
EPM 14 %
HOŘKOST 54 IBU
...
Více
Světlé svrchně kvašené silné pivo typu IPA. Nezapomenutelná lahodně hořká chuť i vůně tohoto svrchně kvašeného pivního speciálu vychází z vyššího obsahu alkoholu a vydatného několikafázového chmelení. |
OBJ. ALK. 6,5 % |
EPM 14 % |
HOŘKOST 54 IBU |
99 Kč
Na gril (s sebou)
Naše hovězí masa nedoporučuji do ničeho nakládat. Nechat je před grilováním zhruba 20-30 minut venku vytažené při pokojové teplotě. Tím zajistíme masu jeho měkkost a šťavnatost. Před grilováním je zlehka potřít olejem a vložit na rozpálený gril. Po ugrilování doporučuji nechat 5-6 minut odpočinout a poté jen osolit čerstvou solí z mlýnku a čerstvě umletým barevným pepřem z mlýnku.
Jiří Ampapa - šéfkuchař
200g Vyzrálá Hovězí svíčková
Hovězí svíčková
Je sval mezi kýtou a nízkým roštěncem. Je to nejjemnější část masa z celého zvířete. Díky své jemnosti se dá použít na jiné pokrmy, jako jsou například Carpaccio nebo tatarský biftek. Jedná se o maso, které je z České republiky od regionálních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhrub...
Více
Hovězí svíčková
Je sval mezi kýtou a nízkým roštěncem. Je to nejjemnější část masa z celého zvířete. Díky své jemnosti se dá použít na jiné pokrmy, jako jsou například Carpaccio nebo tatarský biftek. Jedná se o maso, které je z České republiky od regionálních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v mokrém zrání. U tohoto druhu masa doporučujeme, propečenost medim rare. Délka grilování se pohybuje zhruba 3-4 minuty z každé strany. Záleží samozřejmě na výšce masa a obsahu tuku.
Méně
158 Kč
300g Vyzrálá Hovězí svíčková
Hovězí svíčková
Je sval mezi kýtou a nízkým roštěncem. Je to nejjemnější část masa z celého zvířete. Díky své jemnosti se dá použít na jiné pokrmy, jako jsou například Carpaccio nebo tatarský biftek. Jedná se o maso, které je z České republiky od regionálních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhrub...
Více
Hovězí svíčková
Je sval mezi kýtou a nízkým roštěncem. Je to nejjemnější část masa z celého zvířete. Díky své jemnosti se dá použít na jiné pokrmy, jako jsou například Carpaccio nebo tatarský biftek. Jedná se o maso, které je z České republiky od regionálních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v mokrém zrání. U tohoto druhu masa doporučujeme, propečenost medim rare. Délka grilování se pohybuje zhruba 3-4 minuty z každé strany. Záleží samozřejmě na výšce masa a obsahu tuku.
Méně
237 Kč
200g Vyzrálá vysoká roštěná
Hovězí vysoká roštěná
Je charakteristická svým tukovým očkem, které se při grilování postupně rozpouští a dává masu svoji chuť a vůni. Jedná se o maso od místních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v mokrém zrání. Doporučená příprava masa je medium 4-5 minut z každé strany. Střed by měl...
Více
Hovězí vysoká roštěná
Je charakteristická svým tukovým očkem, které se při grilování postupně rozpouští a dává masu svoji chuť a vůni. Jedná se o maso od místních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v mokrém zrání. Doporučená příprava masa je medium 4-5 minut z každé strany. Střed by měl být růžový. Délka grilování samozřejmě záleží na výšce masa a množství tuku.
Méně
130 Kč
300g Vyzrálá vysoká roštěná
Hovězí vysoká roštěná
Je charakteristická svým tukovým očkem, které se při grilování postupně rozpouští a dává masu svoji chuť a vůni. Jedná se o maso od místních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v mokrém zrání. Doporučená příprava masa je medium 4-5 minut z každé strany. Střed by měl...
Více
Hovězí vysoká roštěná
Je charakteristická svým tukovým očkem, které se při grilování postupně rozpouští a dává masu svoji chuť a vůni. Jedná se o maso od místních farmářů. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v mokrém zrání. Doporučená příprava masa je medium 4-5 minut z každé strany. Střed by měl být růžový. Délka grilování samozřejmě záleží na výšce masa a množství tuku.
Méně
195 Kč
Dle váhy T-bone steak min. 400g (100g)
Hovězí T-bone steak, Porterhouse steak
Je část masa s kostí ve tvaru písmene T z jedné strany je nízká roštěná a z druhé strany je svíčková. Tato část masa zraje v Naší zrárně 30-60 dní v suchém zrání. Jedná se o maso výhradně z České republiky. Toto maso je výborné na grilování jako každé maso z...
Více
Hovězí T-bone steak, Porterhouse steak
Je část masa s kostí ve tvaru písmene T z jedné strany je nízká roštěná a z druhé strany je svíčková. Tato část masa zraje v Naší zrárně 30-60 dní v suchém zrání. Jedná se o maso výhradně z České republiky. Toto maso je výborné na grilování jako každé maso z kostí, protože právě ta kost tomu masu dává tu zvláštní výbornou chuť a šťavnatost. Doporučujeme grilovat na propečenost medium. Délka grilování závisí na výšce masa.
Méně
69 Kč
Dle váhy Porterhouse steak min. 400g (100g)
Hovězí T-bone steak, Porterhouse steak
Je část masa s kostí ve tvaru písmene T z jedné strany je nízká roštěná a z druhé strany je svíčková. Tato část masa zraje v Naší zrárně 30-60 dní v suchém zrání. Jedná se o maso výhradně z České republiky. Toto maso je výborné na grilování jako každé maso z...
Více
Hovězí T-bone steak, Porterhouse steak
Je část masa s kostí ve tvaru písmene T z jedné strany je nízká roštěná a z druhé strany je svíčková. Tato část masa zraje v Naší zrárně 30-60 dní v suchém zrání. Jedná se o maso výhradně z České republiky. Toto maso je výborné na grilování jako každé maso z kostí, protože právě ta kost tomu masu dává tu zvláštní výbornou chuť a šťavnatost. Doporučujeme grilovat na propečenost medium. Délka grilování závisí na výšce masa.
Méně
69 Kč
Dle váhy Bone-in steak min. 400g (100g)
Hovězí bone-in-roštěná s kostí
Je část masa nízká roštěná s kostí. Jedná se o české maso z regionálních farem. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v suchém zrání. Doporučená příprava masa je medium 4-5 minut z každé strany. Střed by měl být růžový. Délka grilování samozřejmě záleží na výšce masa ...
Více
Hovězí bone-in-roštěná s kostí
Je část masa nízká roštěná s kostí. Jedná se o české maso z regionálních farem. Toto maso u nás dozrává zhruba 30 dní v suchém zrání. Doporučená příprava masa je medium 4-5 minut z každé strany. Střed by měl být růžový. Délka grilování samozřejmě záleží na výšce masa a množství tuku.
Méně
65 Kč



Kategorie
Rekapitulace objednávky
Sleva:
0 Kč
0 Kč
Celkem:
0 Kč
Minimální objednávka: 0 Kč
TIP: Pokud si objednáte ještě za 500 Kč dostanete limonádu zdarma.
Oblast rozvozu
Ověřte zda k vám vozíme
Oblast:
Cena dopravy:
Min. hodnota objednávky: